A tető negyedét most mi álljuk!

Egy tető nem csupán tetőcserepekből áll, és most még jobban megéri profi tetőrendszert összeállítani. Ne maradjon le, kérje ajánlatunkat most!

25% kedvezmény

+ rendszergarancia

bármely beton és kerámia cserépre, idomcserépre, tetőtartozékra!*

  • Kérjen ingyenes ajánlatot adatai megadásával
  • Egyeztessen Szaktanácsadónkkal, aki minden szakmai kérdésben segít
  • Zsebelje be a piacon kimagasló 25%-os kedvezményt a teljes tetőrendszerre

* Teljes tetőrendszer (minimum 5 tartozék) vásárlása esetén.

Most még jobban megéri rendszerben gondolkozni, hiszen amellett, hogy 25 százalék kedvezményt adunk a teljes tetőrendszerre, a csatornarendszerekre és a Bramac Therm szigetelőanyagokra további kedvező ajánlatokkal várják Tanácsadóink. Vegye fel velünk a kapcsolatot most! --»

Az promóció részletei: A 25% százalék kedvezmény a teljes tetőrendszerre értendő, minimum 5 tetőtartozék megvásárlása esetén. Rendszergarancia akciónkban mindenki részt vehet, aki a promóciós időszakban (2023. szeptember 15. és 2023 november 15. között) ajánlatot kér az www.akcio.bramac.hu webhelyen, majd a BMI Bramac Tanácsadókkal való konzultáció után elfogadja azt, ugyanebben az időszakban. A 25% kedvezmény a tetőcserepeken túl a rendszerelemekre (pl.: idomcserép, tetőfólia. vápa) is érvényes. Ezen felül a Bramac Therm szigetelőanyagokra, illetve a csatornarendszerre is akciós ajánlatokkal készültünk, amiről további információt Tanácsadóink adnak.

A tető negyedét most mi álljuk!

Kérjen ajánlatot most!

Szakemberünk egyezteti Önnel a részleteket...

+36