GY.I.K.

Miben különböznek a VIWA üdítők más üdítőitaloktól?

A VIWA üdítőitalok különböző ízben és összetételben érhetők el. Új generációs, tudományos kutatások alapján fejlesztett funkcionális üdítőitalok az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal, így egészséges szomjoltók minden helyzetben.

Fogyaszthatják-e gyerekek is a VIWA üdítőket?

Egy felnőtt szervezet szükséglete más, mint egy gyermeké. A VIWA üdítőitalokat felnőtteknek fejlesztettük, de mértékkel gyermekek is fogyaszthatják.

Mennyi a VIWA üdítők eltarthatósága?

A VIWA üdítők szavatosságát a gyártástól számított 9 hónapig garantáljuk.

Miért érzünk szomjúságot?

Amikor szervezetünkben nincs elegendő víz, az agyunk jelzést küld, ami szomjúság formájában jelentkezik. Nyáron, nagy melegben, illetve sportoláskor az izzadással gyorsabban és több vizet veszítünk, mint máskor, így hamarabb megszomjazunk.

Hol tudok VIWA üdítőt vásárolni?

A VIWA üdítőitalok a legtöbb kis-és nagykereskedelmi hálózatban, benzinkutakon, büfékben, éttermekben, rendezvényeken és számos edzőteremben kaphatók.
Ha valahol nem tudod megvásárolni mert nem kapható vagy mert elfogyott, kérlek írj emailt az alábbi címre: info@viwa.hu. Köszönjük.

Mennyire természetesek a VIWA üdítőitalok?

A termékeket több éves tapasztalatok alapján alkották meg, hogy minden olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmazzanak, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez. A VIWA üdítők fruktózzal édesítettek, semmilyen tartósítószert és színezéket nem tartalmaznak.