MULTIVITAMIN

A VIWA Multivitamin vitaminvíz ízében a grapefruit dominál. Ahogy a neve is mondja, ez az ital egy igazi vitaminbomba, ami egész napra feltölti a szervezetet energiával.

Íz: grapefruit
Vitaminok: B1, B6, B7, B12, C, Biotin
Kiszerelés: 0,5 Liter
Kalória: 70kcal / 0,5 Liter

Terméktől függetlenül, általánosságban a vitaminokról: A B3 vitamin erősíti a kötőszöveteket, javítja a gyomorműködést, szabályozza a vérkeringést, és segít a koleszterinszint szabályozásában. A pantoténsav, más néven B5 vitamin segít a zsírbontásban, a gyulladások megakadályozásában és emellett javítja a koncentrációs képességet. A B6 vitamin az anyagcsere javításáért, az immunrendszer erősítéséért felel, míg a folsav (B9 vitamin) a vérképzésben,a megfelelő májfunkciók elősegítésében és a kedélyállapot javításában játszik szerepet.
A B7 vitamin (biotin) a test belső megújulásáért felel. A B12 vitamin segít a szellemi frissesség megőrzésében, a csontok fejlődésében, valamint jótékony hatással van az idegrendszerre, így segít a stresszes helyzetek leküzdésében. Hazánkban elérhető multivitamin italok között a VIWA Multivitamin rendelkezik az egyik legalacsonyabb kalóriatartalommal, ami mindösszesen 67 kilokalóriát jelent palackonként.

MAGNEMAX

Guava-Narancs
B3, B6, B7, B12, C

MULTIVITAMIN

grapefruit
B1, B6, B7, B12, C, Biotin

C-1000

citrus
C

BODY PRO

Narancs-maracuya
B1, B6, B12, C, Aloe Vera, Biotin, Cink

VITALITY

Vörös Áfonya
B1, B6, B7, B12, C, Koffein